Фирми за автомобили под наем в Бургас

Фирми за автомобили под наем в Бургас

By thunder, August 19, 2013

Една от ключовите дестинации на българското Черноморие е именно град Бургас. Четвърти по големина в страната и втори по размер по крайбрежието градът се оказва една от вратите към южната част на Черно Море. Наред с високото си значение за туризма Бургас има и такова за икономическия живот в страната с оглед на факта, че тук са разположени най-голямото пристанище и най-мащабното предприятие у нас в лицето на Лукойл Нефтохим, докато бургаското летище е второто по натоварване в България.

Една от услугите, която играе все по-важна роля за туристи и бизнес посетители e предлаганата от фирмите за rent a car в Бургас, а именно коли под наем. Днес много хора избират да изминават големи разстояния със самолет и това резонно ги лишава от възможността да пътуват със собствения си автомобил. Друг фактор може да бъде и рентабилността на двупосочното пътуване при тези цени на горивата и натрупваната амортизация по пътищата.

В крайна сметка фирмите за автомобили под наем в Бургас през последните години отчитат сериозен интерес от страна на гостите на града към този вид услуга и тя става все по-популярна, както сред нашенци, така и сред чужденци, които желаят да могат да се придвижват свободно по време на своята ваканция. Логично и броят на rent a car агенциите в Бургас се е увеличил значително като се предлагат все по-гъвкави пакети, имащи за цел да покрият очакванията на всеки клиент.

През лятото нишата изживява истински бум с оглед на факта, че именно в Бургас кацат милиони туристи, които искат да се придвижват до желаните от тях дестинации, без да зависят от обществено организиран транспорт. За тази цел процедурата по наемане на автомобил е значително олекотена и опростена, за да се гарантира техния комфорт.

Един безценен съвет е, ако ви се налага да търсите коли под наем в Бургас да опитате в търсачките онлайн преди да сте отишли на място или да се доверите на някое доказано име като SunnyCar или Xpress Rent a car. Така ще имате представа от предлаганите автомобили, както и от цената, която ще трябва да заплатите за този вид услуга.