Land Rover Freelander 2 - за всички мъже

Land Rover Freelander 2 2006 – един мъжки автомобил

By thunder, July 30, 2013

Land Rover Freelander 2 е сериозно подобрение в сравнение с предишната версия на компанията в лицето на оригиналния Freelander. Land Rover имаха идея с този модел да създадат относително компактен автомобил 4×4, който обаче да се движи отлично и на път, а не само в пресечена местност и черни пътища.

Едно от предимствата, на които залага компанията при разработката на Land Rover Freelander 2 е страхотното окачване, но и икономичността на автомобила, нещо, което се наблюдава като масова тенденция в целия свят на автомобилостроенето. Най-забележимите разлики между Land Rover Freelander 2 и неговия предшественик се забелязват по купето.

В новата версия на Land Rover Freelander– Freelander 2 се забелязва подобрената организираност на пространството и по-качествените материали, използвани при създаването на интериора на този автомобил. Въпреки че не е изпипан толкова удобен, както някои свой „градски“ събратя, то Land Rover Freelander 2 предлага едно по-сурово и мъжко изживяване за всеки решил да му се довери.

Подобно на по-големия модел Discovery, то и Freelander не изпитва трудности при почти всякакви пресечени терени дори при използването на стандартни гуми. Не малко хора предпочитат да използват и подобен 4×4 автомобил, за да се отдадат на хобитата си в лицето на лов и риболов у нас. Сякаш почти липсват хората избрали за подобна цел BMW X3 или Audi Q5, а причините са ясни за всички просто не са достатъчно „корави“.

Въпреки опцията за 3,2-литров бензинов двигател, то болшинството клиенти се доверяват на 2,2TD4 дизеловия двигател. Land Rover Freelander 2 си остава един страхотен мъжки автомобил, пригоден както за градски условия, така и за пътуване в провинцията или пък приключения в някоя забравена от Бог местност.

Ако търсите здрава и твърдоглава машина? Ако искате да усетите истински мощен автомобил с възможности да не спре пред нищо, то Land Rover Freelander 2 е вашият избор, за да сте максимално удовлетворени докато шофирате.

What do you think?

You must be logged in to post a comment.